Resultaat Garantie | 3000+ mensen gingen je voor | Blijvend resultaat binnen max 7 weken.

Quaning-RGprograms

Intention of Being
 • ✓ 
  Ontdekken wat je talenten zijn
 • ✓ 
  Werken vanuit je passie en hier je dagelijks leven op aanpassen
 • ✓ 
  Talenten op de juiste manier inzetten
Business
 • ✓ 
  Effectieve begeleiding bij overnames
 • ✓ 
  Effectieve begeleiding bij een exit
 • ✓ 
  Effectief persoonlijk ontwikkelingsplan
 • ✓ 
  Verbeteren van business situatie in het bedrijf
 • ✓ 
  Verwezenlijken van groei van de onderneming en werknemers
Personal
 • ✓ 
  Krijg weer zelfvertrouwen
 • ✓ 
  Persoonijke doelen behalen
 • ✓ 
  Burn-out preventie
 1. Resultaat garantie
 2. Vaste prijs
 3. Tijd besparend
Program
Intention of Being
Program
Quaning Business
Program
Quaning Personal

De eerste stap

De allereerste stap richting het Quaning-RGprogram is de kennismaking met de Quaner die jou kan begeleiden. Wij kijken welke Quaner het best bij jou past en plannen voor jullie samen een kennismakingsgesprek.
Dat kan online of live. In die kennismaking maken jullie, de naam zegt het al, kennis met elkaar. Jij vertelt over het doel dat je wilt bereiken. De Quaner vertelt over onze werkwijze en de afspraken die tijdens het program gelden.

Als je besloten hebt om met het Quaning-RGprogram de nieuwe stap in je leven te zetten, dan zal de Quaner je een e-mail sturen met informatie en alle afspraken. Als jij daar akkoord op geeft, dan plannen jullie de eerste sessie in het Quaning-RGprogram in!

Quaning-RGprogram Intention of Being

Als je wil leven en/of werken vanuit  vervulling, van betekenis wil zijn voor anderen, dat  wil doen met je leven wat je plezier en energie oplevert, dan doe je een Quaning-RGprogram Intention of Being.  Intention of Being is de vertaling van het Nederlandse zijnsintentie.

Een begrip dat Helma Lieberwerth introduceerde. Kunnen missie, purpose en why extern gevoed en gevonden zijn, de verwoording van je zijnsintentie geeft weer wie je in wezen bent, wat jouw unieke bijdrage is, wie je van nature bent. 
Wil je meer weten over de visie van Helma over mensen en persoonlijke groei, kijk dan hier.

Het Quaning-RGprogram Intention of Being volgt in de eerste 3 weken ook het schema dat omschreven is bij het Quaning-RGprogram Personal. Als er voldoende progressie te meten is dan krijg je in de week daarna een document waarin je de voorbereiding doet op de tweede live sessie. In die sessie vindt de Quaner samen met jou jouw zijnsintentieverwoording, de talenten die je daarvoor hebt meegekregen en de context waarin je je zijnsintentie te brengen hebt. In de week erna lever je jouw zijnsintentie document op. Je werkt daaraan onder supervisie van de Quaner die jou begeleidt. Dit document wordt gebruikt als aanvulling of vervanging van het traditionele CV dat steeds minder populair wordt.

Quaning-RGprogram
Business

Dit program wordt gedaan door een eindverantwoordelijke binnen een organisatie bij bijvoorbeeld het verbeteren van een negatieve businesssituatie of bij het verwezenlijken van verdere verbetering en groei. 

In dit program wordt bijna hetzelfde schema gevolgd als bij het Quaning-RGprogram Personal omschreven.

Het grote verschil is dat de Quaner vanaf de vierde live sessie ook analyses van de organisatie maakt en er op basis daarvan acties voor jou kunnen worden afgesproken.

Quaning-RGprgram
Personal

Dit is het program dat je doet als je een persoonlijk en/of werkgerelateerd doel hebt. Je wilt bijvoorbeeld je grenzen goed kunnen bewaken, of op een natuurlijke manier een presentatie geven, of met zelfvertrouwen door het leven stappen.  Het Quaning-RGprogram Personal duurt maximaal 7 weken. Elke week, op dezelfde dag, heb je een sessie met de Quaner.

De eerste sessie is live (kan ook via videobellen) en duurt maximaal 2 uur. De week erop hebben jullie een belafspraak van maximaal een kwartier. Die week daarop ook. De week erna is er weer een live afspraak van maximaal 2 uur. De week erna spreken jullie elkaar weer telefonisch, maximaal een kwartier. Die week daarna ook. De week daarna is jullie afsluitende sessie of jullie doen die zoveel eerder als dat het doel bereikt is. Tijdens het program werk je dagelijks (ongeveer 5 minuten) in het Q-Report.

Meld je aan!