Over ons

Hoe is Quaning ontstaan?

Het idee voor Quaning ontstond toen Helma Lieberwerth, founder en master trainer bij het opleidingsinstituut 'Licentrix', een oplossing voor coaches wilde vinden om snelle en duurzame resultaten te leveren.

Ze werkte tientallen jaren als trainer en coach in het bedrijfsleven. Gebruikte daarin een combinatie van Neuro Linguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse en haar ervaring als sjamaan. Ze leidde ook coaches en trainers op zodat ze ook op haar manier konden werken.

Vanuit al die ervaring vond Helma dat er teveel tijd, geld en energie werd verspild in de coaching industrie. Het moest anders vond ze. Ze is in 2008 gestart met het onderzoek naar hoe het dan wel zou kunnen. Dat heeft na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen geresulteerd in de door haar ontwikkelde begeleidingsmethodiek Quaning.

Een methodiek die in de praktijk bewezen heeft dat snelle en duurzame resultaat op te leveren, waar ze destijds naar op zoek was.

Gecertificeerde begeleiders

Alle Quaners, dat zijn de begeleiders van de Quaning-RGprograms, zijn intensief getraind. Elk jaar worden zij gehercertificeerd en bijgeschoold. Zo blijft de kwaliteit van hun werk hoog. Zo kunnen zij en wij met trots en vertrouwen bieden wat we beloven met Quaning, snel en duurzaamheid resultaat.

Achtergrond Quaning begeleiders
Quaners komen uit verschillende branches. Het merendeel had in hun carrière al raakvlakken met coaching. Zij hadden ook behoefte aan een coachingmethodiek die snel en duurzaam resultaat oplevert en oefenen hun vak als Quaner met veel plezier uit.

Licentrix
Licentrix leidt jaarlijks slechts een beperkt aantal nieuwe Quaners op. Ben je geïnteresseerd of het vak van Quaner iets voor jou is? Wil je meer informatie over deze vorm van coachen/begeleiden? Klik dan hieronder voor meer informatie.
Quaner worden?