Wat is Quaning

Quaning
Uitspraak: [kwo'ning]

Definitie:
Een manier van begeleiding waarmee je binnen maximaal 7 weken je doel bereikt, met blijvend resultaat. Voor een vooraf bepaalde vaste prijs en met garantie op het bereikte doel die snel resultaat oplevert en waar je levenslang plezier van hebt.

Wat is het verschil met coaching

Als je gecoacht wordt dan voer je gesprekken met een coach. Tijdens deze gesprekken doet de coach interventies om je je doel te laten bereiken. Je doet huiswerkopdrachten en vaak is het afwachten hoeveel gesprekken er nodig zijn om je doel te bereiken.

Er kan onderweg ten slotte van alles gebeuren: het doel blijkt toch anders te moeten. Interventie na interventie wordt gedaan omdat de eerdere sessies nauwelijks vruchten afgeworpen zijn.

Bij Quaning staat de looptijd, investering en resultaat van het program vast. Een zorgvuldig samengesteld stappenplan zorgt voor een duidelijke structuur en een doelgerichte aanpak.

Hoe werkt Quaning

Quaning is een begeleidingsmethodiek, die gebaseerd is op principes vanuit de kwantummechanica en de paradigmaverschuivende visie op mensen en persoonlijke groei van Helma Lieberwerth.

Quaning wordt aangeboden in een maximaal 7 weken durende Quaning-RGprogram: RG staat hier voor Resultaat Gegarandeerd.

De combinatie van de visie van Helma Lieberwerth, de gecertificeerde begeleider, de innovatieve technologie, het Q-Report zorgen voor het succes van Quaning.

Jouw gecertificeerde begeleider: de Quaner

Om je doel snel en duurzaam te bereiken doe je een Quaning-RGprogram met een Quaner. Een Quaner is een persoon die opgeleid en gecertificeerd is om jou met Quaning te mogen begeleiden. Afhankelijk van je doel kiest de Quaner welk Quaning-RGprogram jullie doen.

Wil je meer weten over de verschillende Quaning-RGprograms en de verschillende doelen waarvoor Quaning ingezet kan worden?
klik dan hier

Innovatieve technologie

Met de innovatieve technologie, de Quaning Communicator genaamd, maakt de Quaner binnen een paar seconden objectieve analyses van de redenen die het bereiken van jouw doel in de weg staan. Een ander deel van de technologie zorgt ervoor dat die redenen worden weggenomen.

De begeleider maakt met de Quaning communicator objectieve analyses over hoever je van je doel verwijderd bent. Uit deze analyse wordt duidelijk welke stappen er ondernomen moeten worden om duurzaam resultaat te behalen.

Q-Report

Het Q-Report is een begrip onder de mensen die al begeleid zijn met Quaning. Het is een digitaal verslag waarin staat wat je doel is, welke motivatie je daarvoor hebt, wat je vanzelf anders doet zodat we weten dat je je doel hebt bereikt (één van de onderdelen waarmee we meten of het Quaning-RGprogram afgesloten kan worden, lees hier het andere).

Je bereidt je erin voor voor de volgende afspraak in het Quaning-RGprogram. En je doet er dagelijks een dagopdracht in.

Deze kost je maximaal 5 minuten per dag. Voor sommige Quanees bij de start een gruwel, en vaak zijn juist zij na een poosje superenthousiast en willen ze er liever nog mee door na het Quaning-RGprogram (wat dus overbodig is).

RG= Resultaat Garantie

De Quaning-RGprograms worden dus geleverd met ResultaatGarantie. Dat betekent dat als je je op een gegeven moment afvraagt of je je doel nog hebt bereikt, je contact kunt opnemen met de Quaner die je begeleidde.

Samen zullen jullie dan bespreken of dat inderdaad zo is. En als dat zo is, dan wordt het Quaning-RGprogram weer opgepakt, net zo lang totdat je je doel weer hebt bereikt. De financiële investering hiervoor heb je al voldaan bij de betaling van het Quaning-RGprogram.

Wil je meer weten over de verschillende Quaning-RGprograms en de verschillende doelen waarvoor Quaning ingezet kan worden?
klik dan hier